dizajn i izrada banera: www.dianasimek.com

MENU
Osnovni podaci
Djelatnost
Opće odredbe
Cijenik usluga
Korisne informacije
Ostalo
dizajn banera
 RSS - Favorites

Vučna služba Pulfer21

091 577 29 52 prijevoz vozila, kombi prijevoz i dostava, najam kombi vozila, 091 577 2952, radno vrijeme od 00 - 24, 091 577 29 52, kvalitetna usluga, najbolje cijene
Osnovni podacio nama
Prijevoz i vuča vozila, vučna služba Pulfer21, objedinjuje prijevoz vozila u unutarnjem i međunarodnom prometu i prijevoz i zbrinjavanje oštećenih i neispravnih vozila kao vučna služba i pomoć na cesti. Surađujemo sa većim brojem servisa i radionica a sva preuzeta vozila osigurana su transportnom policom. Bavimo se i ostalim prijevozom, kao što su selidbe, kombi prijevoz, dostava i sl. Ta se vozila mogu i unajmiti, po danu ili satu, sa ili bez vozača.

Osnovni podacivozila
Za potrebe prijevoza i premještanja vozila na raspolaganju su dva specijalna vozila i prikolica. Vučne službe su opremljena snažnim vitlom, ugrađene su klizne hidraulične platforme i nosivosti su od 1,5 - 6,5 tona.

DjelatnostUsluge
Večina je vlasnika vozila ponekad prisiljena koristiti usluge vučne službe zbog prijevoza i premještanja vozila (kvar vozila, prometna nezgoda i sl.), što uz neugodnosti koje takva nezgoda donosi, oduzima i vrijeme, koje Vi ne morate gubiti tražeći pomoć na cesti, pronalazati servise i sl.. Nazovite 095 22 33 444. Vučna služba Pulfer21 rješiti će to brzo i jednostavno.

DjelatnostNovosti
U ponudi usluga Vučne službe Pulfer21 je i kombi prijevoz i dostava kombi i pick-up vozilom. Uključuje to i selidbe, distribuciju od vrata do vrata, razvoz roba i sl. Za međugradski kombi prijevoz odobravamo značajan popust. Kombi i dostavno vozilo mogu se pod vrlo povoljnim uvjetima i unajmiti.

Opće odredbeIzvod
Opće odredbe proizlaze iz zakonske regulative i propisa koji se odnose na poslove prijevoza i premještanje vozila. Dio koji je važan za korisnike usluga vučne službe, pregledno je naveden na sljedećoj stranici.

Cijenik usluganaknada
Cijenik usluga objedinjuje naknadu za prijevoz i premještanje vozila u uobičajenim situacijama i relacijama do 20 km. tzv. paušal, i situacije i rad koji nisu obuhvaćeni tom naknadom. Vučna služba i kombi prijevoz Pulfer21, na međugradskim relacijama ne naplačuje dodatak za noćni rad i za rad nedeljom i praznikom. Dapače, za međugradski prijevoz odobrava značajan popust.

Korisne informacijeservisi, limarije lakirnice i sl.
U prilogu su navedeni telefonski brojevi i adrese servisa i raznih radiona s kojima smo surađivali ili su ih naše stranke preporučile. Kada i Vama zatrebaju takve usluge, ove će Vam informacije dobro doći.

Korisne informacijeTrajni popust
Vučna služba i kombi prijevoz Pulfer21 odobrava popust za međumjesne prijevoze na relacijama Zagreb - Rijeka, Zagreb - Zadar i Zagreb - Split i obratno, uključujući i sva mjesta na navedenim pravcima.

OstaloDostupnost
Vučna služba i kombi prijevoz Pulfer21, uz korektan pristup i prihvatljive cijene usluga, dostupna Vam je uvijek kada Vam zatreba pomoć takve vrste. Zapamtite broj 095 22 33 444, nazovite kada Vam zatreba i dio problema ste riješilii.

dizajn banerakontakt
Rođena u Zagrebu 1980. Završila školu Primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, 1998. Upisuje Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu 1999. i završava slikarski odjel u klasi prof. Igora Rončevića, 2004. godine. Od 2005. član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika, Zagreb. Od lipnja 2007. piše za «Olimp», magazin Hrvatskog olimpijskog odbora, rubrika Umjetnost i šport. Živi i radi u Zagrebu.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


.............. Vučna služba Pulfer21, Ivice Kičmanovića 21 Zagreb, tel 01 6545 937 ili mob 091 65 65 111, email pulfer21@net.hr ..............
web tracking